Bezoek van de vriendenlotterij!

Op een goede dag vond Josje een potje van de vriendenloterij en besloot een geweldig plan te presenteren. Een plan om het leven van onze bewoners tijdens de corona lockdown te veraangenamen. Natuurlijk was de redactie van De Vriendenloterij direct gecharmeerd van het plan en kwam er een leuk bedrag voor ons vrij.

Dit bedrag mochten we gebruiken voor onze tuin. Zo kwam er een zwembad, een schommelstoel, een nieuwe picknicktafel, parasols, een konijnenhok en een aantal tuinposters. Dit alles werd hoofdzakelijk door de bewoners zelf in elkaar gezet. Dit betekende soms even worstelen met een gebruiksaanwijzing, waarin de bestemming van tientallen schroefjes en moertjes te vinden was. Uiteindelijk zat alles perfect in elkaar en konden we genieten van alle mooie tuinspullen. En zo werd onze ingedutte tuin omgetoverd in een mini-pretpark.

Natuurlijk wilden onze geldschieters al het moois komen vastleggen voor een item voor op facebook. Het was inmiddels bekend dat ze hiervoor een ambassadeur zouden sturen. De hoop was gevestigd George Cloony maar ergens in ons achterhoofd wisten we dat het eerder Herman van Veen zou worden. Ook niet verkeerd volgens sommigen. Daniel had graag een duet met de goede man laten klinken. Het werd echter een serenade voor Irene Moors.

Stage HBO Social Work

De burgemeester op bezoek bij JJ10!