De burgemeester op bezoek bij JJ10!

Vandaag was een spannende dag! De burgemeester kwam op JJ10 een kijkje nemen! Milou; tijdens het ontbijt fantaseerden we over zijn beveiliging....”zien we nu scherpschutters op het dak?” haha en “moeten we de rode loper uitleggen?” Yvonne deed alsof ze beveiliger was en praatte tegen haar horloge; “breakie breakie, verdacht persoon op 10 over 2....” We lagen in een deuk. En ineens moesten we opschieten met de voorbereiding, kwam hij nu om 13.00 uur of om 12.00 uur? Wat hebben we nodig voor de lunch, boodschappen doen, bloemetje, zou hij een eitje lusten, tafel dekken, heksenharen plukken bij Maria, en een ontvangst comité samenstellen.

Uiteindelijk was de tafel prachtig gedekt en zag iedereen er picobello uit en wilde het ontvangst comité richting de poort lopen.....en ineens......oh help......daar is ie al.....ooohh....en nu.....ooh.....was de burgemeester 10 minuten te vroeg! Hij moest er hartelijk om lachen.

Anniek mocht een eitje voor hem bakken, hij nam er zelfs twee! We vonden het leuk dat hij al onze kamers wilde zien en met ons op de foto wilde. We hebben ook nog een groepsfoto gemaakt. Aan het eind van zijn bezoek is hij ook nog met Maria en Bianca naar JJ2 gelopen. We zagen dat zijn auto met chauffeur al klaar stond.

We vonden hem een aardige man met veel belangstelling voor hoe we hier wonen. Toen hij weg was hebben we samen nog nagepraat, we vonden het een geslaagd bezoek!

 

Vacature woonbegeleider